logo VideoRecruiter

Economiseste timp in procesul de recrutare

Inregistreaza-te

Selectarea personalului nu a fost niciodata atat de rapida si eficienta. Afla de ce!

VideoRecruiter

VideoRecruiter, un sistem care permite realizarea de interviuri on-line automate, care pot fi individuale sau in grupuri, beneficiaza de puterea noilor tehnologii, scurtarea recrutarii si imbunatatirea calitatii: nu exista timp pierdut pe interviuri inutile, interviuri video la ore incomode, mai multa libertate si eficienta, atat pentru candidat si pentru companie..
Platforma noastra permite crearea de interviuri automate video online si ofline in acelasi timp.Pentru online evident, trebuie sa utilizati o conexiune la internet, dar pe modulul offline nu este necesar ca societatea si candidatii sa fie conectati in paralel.

Recrutorul creeaza sesiunea prin invitarea unui sau mai multi candidati, pune intrebari si jocul se face: candidatii primesc invitatii, iar cand le este mai comod, se conecteaza la platforma noastra pentru a raspunde la intrebari prin webcam-ul lor. Dupa aceea compania te poate vedea, revizui si sa impartaseasca intern interviurile video , deoarece continutul video este accesibil de pe orice dispozitiv: PC, tableta sau smartphone.

Cum funcționeaza?

register

1

Inscriere

Inscrieti-va acum si primesti credit gratuit pentru a face un interviu video.

info

2

Introduceti datele

Introduceti adresele de e-mail ale candidatilor si intrebarile pe care doriti sa le puneti. Va rugam sa asteptati pentru interviurile lor video si dupa ce sunt gata, sa le vedeti.

evaluate

3

Evaluati si selectati

Evaluati candidatii si selectatii. Daca doriti, puteti adauga propriul comentariu personal si impartasiti materialele video cu alte persoane.

Plus

Libertatea de organizare

Libertatea de organizare

Nu mai exista inregistrare live a interviurilor video in timpul orelor de incomode pentru candidat si societate.

Economisind timp

Economisind timp

Nu mai exista timp pierdut in interviuri inutile si comparand raspunsurile candidatilor tai.

Depunerea si partajare

Depunerea si partajare

Poti depune si verifica interviul tau video si sa il imparti in compania mea

E bine pentru tine

E bine pentru tine

Cateva minute pentru a incarca sesiunea si sistemul va intervieva toti candidatii pe care ii doriti

Pret

1 interviu video = 1 credit

In cazul in care candidatii nu au inregistrat interviul video pana la sfastul sesiunii, creditele aferente vor fi returnate.

Videoclipul dvs. va ramane disponibil pentru vizualizare timp de 2 luni. Vrei ca videoclipurile tale sa ramana disponibile mai mult? Nici o problema! Puteti extinde stocarea timp de 12 luni. Pentru fiecare 5 videoclipuri, primiti un credit suplimentar.

Pentru pachetele mai mari sau personalizate, Contact us